Heryerde Kullanabilceğiniz Sırt Çantaları

Kullanışlı Sırt Çantalar

Sırt Çantasından Ne Beklersiniz? 

Ağır ve hacimli eşyalarımızı elimizde taşımaktansa sırtımızda taşımak çok daha kolay ve ergonomiktir. Bu doğrultuda tasarlanıp üretilen sırt çantaları hayatımızın her anında bize taşıma kolaylığı sağlamaktadır. Okul hayatının vazgeçilmezi olan sırt çantası artık iş ve günlük hayatımıza da fazlaca adapte oldu. Kimileri bilgisayarı yanında olmadan kahve içmeye bile çıkamaz, kimileri her an evini yanında taşır, kimileri de seyahat etmeye bayılır. Haliyle kadın erkek fark etmeksizin her bireyin iyi ve kaliteli bir sırt çantası edinmesi gerektiği kaçınılmaz bir gerçek.  
Bu ihtiyaç doğrultusunda tercih edeceğimiz sırt çantasında olması gereken nitelikler nelerdir sizler için inceledik.

Heryerde Kullanılabilen Sırt Çantaları

Dayanıklı yapısıyla,

UNOISE Sırt Çantalarının Özellikleri

Dayanıklı Sırt Çantası;

Sırt çantasını genellikle ağır eşyalarımızı rahatlıkla taşımak için kullanıyoruz. Bu nedenle çantanın üretiminde kullanılan kumaşın dayanıklı, esnemeyen ve kaliteli olduğundan emin olmalıyız. Aynı zamanda doğal koşullara karşı dayanıklılığı da önem arz ettiğinden, kumaşın su iticilik ve tutuşmazlık özelliklerini barındırması, o çantayı tercih etmemizde pozitif etken olacaktır. Bunun yanı sıra çantanın imalatının usta ellerden çıkmış olması da dikiş kalitesi sunarak dayanıklı bir çanta sahibi olmamıza bir adım daha yaklaştıracaktır.

Her Ürüne Uygun Boyutlu Sırt Çantası

Eğer sırt çantanız sizin için aynı zamanda bir bilgisayar çantasıysa öncelikle çantanın boyutunun bilgisayarınızla uyumlu olması gerekir. Bunun için görece büyük bir sırt çantası seçmelisiniz. Bu sırt çantası aynı zamanda okul, seyahat, spor gibi aktivitelerde de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir çanta olacaktır. Yanınıza alacağınız eşyaların ağırlıkları çok olsa da hacimleri küçükse, tercihinizi daha küçük sırt çantalarından yana kullanabilirsiniz.

İşlevsel Bölmeli Sırt Çantası

Gün boyu sırtınızda taşıyacağınız çantanızın farklı alanlarında farklı boyut ve fonksiyonda bölmeler barındırmalı. Bu sayede günlük temponuzda hızlı ulaşmak istediğiniz eşyalarınıza çantanın dış bölmelerinde, güvende tutmak istediğiniz küçük ya da büyük eşyalarınızı çantanızın iç bölmelerinde konumlandırabilirsiniz. Laptop çantası niteliği barındıran sırt çantanızın laptopunuzu fiziksel darbe ve koşullardan koruyacak özel pedlerle veya koruyucu silikonlarla desteklenmiş iç bölmesinin bulunması da olmazsa olmaz özelliklerden biri.

Özel Tasarımlı Sırt Çantası: 

Fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra çantanızın modern çizgide özenle tasarlanmış olması da onu tercih etme nedenleriniz arasında yer almalıdır. Bu bağlamda minimal bir yaklaşımla tasarlanmış olan UNOISE sırt çantası sizlere tarzınızı tamamlayacak şık ve modern bir çanta sahibi olabilme imkanı sunuyor. Mavi, bej, pembe, siyah. Her rengi bireyler üzerinde farklı etki bırakırken en çok tercih edilen  rengi ise şüphesiz her tarza uyum sağlayan UNOISE siyah sırt çantası oluyor.