Her Aktiviteye Uygun Seyahat Çantaları

İş seyahati, Uçak seyahati, Hafta sonu kaçamağı ve Doğa kampı için uygun çantalar

Seyahat kimimiz için zaruriyet, kimimiz içinse vazgeçilemez bir tutku. Seyahatimizin uzunluğuna ve hangi koşullarda nereye gittiğimize bağlı olarak da yanımıza almamız gereken eşyalarımız değişkenlik gösterebiliyor. Bu değişken koşullar karşısında hangi seyahat için hangi çantayı tercih etmeliyiz sizler için derledik. Seyahat Çantaları ve uygun kullanımları: 

Hafta sonu Kaçamağı için Uygun Çantalar 

Bir çoğumuz yoğun ve stresli iş temposuna ya da kaçınılmaz eğitim hayatına sahibiz. Artakalan hafta sonu tatillerimizde iki günlük seyahat kaçamağı yapmanın bizi tazeleyeceği ve pozitif enerjiye kavuşturacağı kesin. Peki 1-2 günlük seyahatlerde tercih etmemiz gereken çanta modeli hangisi olmalı?

Bizce kesinlikle UNOISE Tote Çanta. Amerika’da ‘weekender’ adı ile de bilinen bu büyüklükteki çantalar, adeta hafta sonu evimizden uzaklaşırken yanımıza alacağımız eşyalarımızı taşımak üzere tasarlanmış. Cüzdan, gözlük, anahtar, telefonun yanı sıra pijama takımı, kulaklık, atıştırmalık ve hatta yedek bir takım kıyafet alacak genişlikte iç hacme sahip UNOISE Tote Bag; bu tip kısa seyahatleriniz için en doğru tercih olacaktır.

Doğa Kampı için Uygun Çantalar 

Kim istemez 1-2 günlüğüne de olsa doğanın tertemiz havasını iliklerine kadar hissetmeyi. Siz de heyecan verici seyahat anlayışı doğa kampı olanlardansanız, ihtiyacınız olan çanta, kamp malzemelerinin vazgeçilmezlerinden olan dayanıklı bir sırt çantasıdır. Bu doğrultuda UNOISE Sırt Çantası tüm ihtiyaçlarınıza yanıt verecektir. Geniş iç hacmi, organizer iç ve dış bölmeleri; kıyafetleriniz, laptopunuz, termosunuz, el feneriniz ve daha nice kamp malzemeleriniz için düzenleyici görevini üstleniyor. Ayrıca doğa yürüyüşlerinde elleriniz serbest bırakabilmek ve yanınıza aldığınız eşyaların ağırlığını en az derecede hissedebilmek açısından tercih edeceğiniz çantanın bir sırt çantası olması da önem arz ediyor. Unoise Sırt Çantası bu ihtiyacınızı su geçirmez dayanıklı kumaşı ile taçlandırarak karşılıyor.

Uçak Seyahati için Uygun Çantalar 

Genellikle uzun sürecek olan uzak mesafeli seyahatlerimiz için uçak yolculuklarını tercih ederiz. Bu seyahatlerde gereksinim duyacağımız eşyalarımızın birçoğunu tekerlekli valizler aracılığı ile taşırken, havaalanı prosedürlerinde ve uçak içerisinde ihtiyaç duyacağımız kişisel eşyalarımızı, kolayca ulaşabileceğimiz fonksiyonel bir çantada muhafaza etmek isteriz. Bu bağlamda rahatlıkla taşınabilen ve içerisindeki eşyalara kolay ulaşım imkanı sunan UNOISE Side Bag uçak seyahatlerinde tercih edebileceğiniz çantalar arasında yer alıyor.

İş Seyahati için Uygun Çantalar 

Yoğun iş hayatımızın kaçınılmaz gerçeklerinden biri de günübirlik iş seyahatleri. Farklı şehirlerde planlanan ani toplantılar için çıktığımız iş seyahatlerinde, yanımıza almamız gereken en önemli eşyalarımızdan biri de diz üstü bilgisayarlarımız. Onları bu seyahat esnasında güven içerisinde taşıyabilmek adına, suya ve darbeye dayanıklı UNOISE Laptop Kılıfı; bilgisayarınızı kolaylıkla taşıyabilir, farklı boyutlardaki iç ve dış bölmeleri sayesinde, bilgisayarın beraberinde taşımak istediğiniz eşyaları düzenleyerek organize edebilirsiniz. Kadınların yanı sıra erkeklerin de tercih edebileceği renk seçenekleri ile UNOISE Laptop Kılıfı iş seyahatleriniz için vazgeçemeyeceğiniz aksesuarınız olmaya aday.

Seyahat anında UNOISE yanında. Ürünlerimizi inceleyin