Kanvas Çanta Ve Aksesuar Rehberi

Kanvas Çantalar
 

Kanvas Nedir? Kanvas Kumaş Detayları

Kanvas kumaş; En kullanışlı, doğal, rahat ve şık kumaş türlerinden biridir. Yapısı itibariyle yazın da kışın da rahatlıkla tercih edilebilir. Kalın ve dayanıklı yapısı sayesinde çanta üretiminde oldukça çok tercih edilir. Kaliteli bir kanvas; kalın ve keten ipliklerle sık dokunarak üretilmiştir ve yüksek gramajlıdır. Biz UNOISE ailesi olarak sizlere sunmuş olduğumuz kanvas koleksiyonumuzda, doğaya saygılı, vegan ve yüksek kaliteli kanvas kumaş kullandık. Günlük hayat temponuzdaki birçok ihtiyacınıza cevap veren bu koleksiyonu gelin birlikte inceleyelim. 

Arka ve ön yüzünün aynı olduğu, belirli bir noktasal açıdan yapısı olan kalın keten kumaşlara kanvas kumaş denmektedir. Oldukça geniş bir yelpazede kullanım imkanıyla en çok değerlendirilen kumaş türleri arasında yer almasına olanak tanıyor. Aynı zamanda konforlu ve rahat tasarımı ile şık bir görünüm sağlamaktadır.

Paper Bag

Kanvas Paper Bag:

Kanvas kumaşın doğal ve sade tavrına saygı duymak gerekiyordu. Bizler de bu doğrultuda gerekeni yaptık. Minimal çizgilere sahip bu duru güzellikteki Kanvas Paper Bag’i tasarladık. %100 doğal keten kanvas kumaşı %100 vegan deri ile buluşturduk. Bir adet geniş bölmesi ve arka kısmında bir adet geniş cebi bulunan Paper Bag’in ham kanvas tasarımının yanında siyah tutkunları için tasarlanmış olan siyah kanvas varyantı da bulunuyor. Alışverişte, davette, plajda ve günlük hayatınızda her an kullanabileceğiniz pratik ve şık Unoise Kanvas  Paper kol çantası, maksimum kullanım alanı ile listenin başını çekiyor.

Tote Bag

Kanvas Tote Çanta:

Kanvas kumaşın dayanıklı ve güçlü yapısını ele aldık ve bu mini valiz görevi gören Unoise Tote Bag’i tasarladık. Geniş iç hacmi ile oldukça fazla eşya taşıma kapasitesi olan bu çantaya kanvas kumaşın ekstra dayanıklılık katıyor. Kanvasın doğal görünümünü koruduk. Lacivert askılar ve turuncu iç astarı ile modern ve yenilikçi bir tasarım oluşturduk. Elbette siyah severleri unutmadık ve siyah kanvas ile ürünümüzü havalı ve elegant bir tarza kavuşturduk. İster spora giderken, ister seyahatlerinizde isterseniz de alışveriş esnasında rahatlıkla kullanabileceğiniz Unoise Tote Bag; yüksek kaliteli kanvas kumaşı ince işçilikle birleştirerek, sizlere uzun vadeli bir kullanım deneyimi vadediyor.

Kanvas Anahtarlık:

Kanvas kumaşın özelliklerinden biri de uzun ömürlü oluşudur. Anahtarlıklarımız ise en çabuk yıpranan çanta içi aksesuarlarımızdan biridir.  Bu bağlamda Unoise Anahtarlığı kanvas kumaştan üreterek sizlere uzun yıllar boyu kullanım olanağı sunduk. Usta ellerle dikilmiş ve ince işçilikle nakışlanan bu anahtarlık zamansız ve cinsiyetsiz oluşuyla birlikte yıllarca elinizin altında olmaya aday.

Kanvas Cap:

Yalıtım özelliğine sahip kanvas kumaşı giysi ve aksesuarlarda kullanmak da pek tabii mümkün. Yazın serin, kışın da sıcaklığı koruyan yapısı ile her mevsim kullanıma uygun yüksek kaliteli kanvas kumaşı, başınızın tacı olacak olan Unoise Kanvas Cap’in üretiminde gönül rahatlığı ile kullandık. Cinsiyetsiz unisex tasaraımı ile her bireye hitap eden bu şapka, üzerinde yer alan esprili slogan etiketiyle de stilinize hareket ve eğl