Kullanışlı Tote Çantalar ile Tarzınızı Şıklaştırın

Kullanışlı Tote Çantalar ile Tarzımızı Şıklaştırın- Tote Bags

Tote Çanta Ne Demek? 

İş, okul, spor, sosyal yaşantı derken yeri geliyor bir güne neler neler sığdırmaya çalışıyoruz. Kimimiz çocuk ya da evcil hayvan sahibiyiz, kimimiz de sürekli seyahat halindeyiz. Dolayısıyla öyle günlerimiz oluyor ki yanımızda bulundurmamız gereken eşyalar için küçük çanta ile yetinmemiz imkansızlaşıyor. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda tasarlanmış olan Tote Çantalar kişiye günlük hayatta maksimum taşıma kapasitesi sunabilmeyi hedefliyor.

Kelime anlamı taşıyıcı olan Tote Bag bir kol çantasında taşıyabilecekleriniz noktasında hayal gücünüzü zorluyor. Cüzdan, anahtar, telefonun yanısıra laptop, şemsiye, biberon, kitap, kıyafet, ayakkabı ve dahası bir Tote Çanta sayesinde her an yanınızda olabilir. Eşyalarınızın fazlalığı ve büyüklüklerine bağlı olarak Tote Çanta tercihinizi mini Tote Çantadan ya da büyük Tote Çantadan yana kullanabilirsiniz.

Tote Çanta Nerelerde Kullanılır? 

Mini Tote Çantalar günlük hayatınıza çok kolay adapte olurken büyük Tote Çantalar; hafta sonu kaçamaklarınız için, alışveriş anında ya da iş sonrası fitness ve yoga seanslarınız için vazgeçilmeziniz olacak.

Farklı renk, kumaş ve aksesuarları ile mini valiz görevini üstlenmenin yanında tarzınızı tamamlayan bir aksesuar niteliği de taşıyor.

Peki ya Tote Çantalar Nasıl Temizlenmeli?

İçerisine koyulması muhtemel olan eşyaların fazlalığı ve ağırlığı göz önünde bulundurulduğunda Tote Çantalar genellikle; kalın ve tok dokunmuş dayanıklı kumaşlardan, deriden yahut kapitone gibi dolgulu kumaşlardan üretilir. Bu kumaşların formlarında herhangi bir deformasyon meydana gelmesini istemeyeceğimizden, temizlik işlemini profesyonel kuru temizleme uzmanlarına bırakmakta fayda var.

UNOISE Tote Bag Bizlere Neler Vadediyor?

  • %100 doğal ve dayanıklı kanvas kumaş ile aşınma ve yıpranmalara karşı dayanıklılığını korurken doğaya saygılı kalmayı başarıyor.
  • Dayanıklı askıları ile ağırlık taşıma kapasitesi yüksek.
  • %100 vegan.
  • İçerisinde yer alan küçük bölmeler; çantanın geniş iç kısmında ulaşılması zor olan küçük eşyalarınızı muhafaza etmek için düşünülerek tasarlandı.
  • Zarif ve sade bej renginin lacivertle olan uyumu tarzınızı minimal ve elegant bir stile dönüştürüyor.
  • Siyah renginin asil, lüks ve havalı tavrı her kıyafetinize uyum sağlarken maskülen duruşu çantayı unisex kategorisine taşıyor.